Com podem monetitzar a l’entorn online amb els nostres projectes? Vermut virtual #4

12/06/2020

Com podem monetitzar a l’entorn online amb els nostres projectes?

El dia 9 de juny vam realitzar un nou vermut virtual a Coboi lab amb les iniciatives residents a Coboi lab i altres projectes propers al laboratori, en el qual vam parlar sobre com podem monetitzar en l’entorn online, de la mà de Andrés F. Barrabés, profesor especialitzat en Xarxes Socials i Community Mangement. Durant aquest vermut, l’Andrés va compartir amb la resta de participants la seva experiència a Youtube, en cursos online a plataformes com Udemy i vTutor, i una breu introducció al márketing d’associats.

 

 

Aquest vermut virtual s’ha realitzat com a acció pilot d’una nova aposta de Coboi lab pel coneixement compartit entre la comunitat més activa del laboratori. Els vermuts virtuals son un espai col·laboratiu d’aprenentatge online, l’objectiu principal és que els participants adquireixin nous coneixements a partir del debat al voltant d’un tema específic, i en un entorn de proximitat, confiança i reconeixement mutu.

 


Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Vols rebre les nostres novetats?