[Coboi lab]

Coboi lab és un espai relacional, de coneixement i d’experimentació per afrontar reptes de manera col·laborativa en el territori.
espairelacional

Espai relacional

Facilitem un entorn col·laboratiu on fer front a reptes urbans amb diferents actors del territori.

espaiconeixement

Espai de coneixement

Impulsem la recerca, la gestió del coneixement i metodologies per millorar la governança al territori.

espailaboratori

Espai laboratori

Experimentem en processos i iniciatives d’innovació pública.

 

D’on venim?

Coboi neix el 2012 per impulsar l’emprenedoria i l’economia social. Fruit dels contextos canviants, Coboi –en tant que laboratori públic-  es replanteja el seu rol per adaptar-se als nous reptes i necessitats del territori.

Al 2018, es converteix en un laboratori d’innovació pública: Coboi lab, i es trasllada al que havia sigut un equipament municipal infrautilitzat i projectat inicialment per a empreses. Un any més tard, obre les seves portes com a punt de trobada del principals actors socioeconòmics del territori.

L’objectiu era impulsar una nova manera de fer front als reptes urbans contemporanis de manera col·laborativa. Es buscava detectar aquelles oportunitats i visions comunes que ajudessin a dissenyar solucions efectives.

On som ara?

Les societats cada vegada son més complexes. El que ahir era una prioritat, avui no ho és. I viceversa. Per això, a Coboi lab creiem que la forma de fer front als reptes del nostre territori també passa per adaptar-se als nous temps.

Com? Treballant de manera conjunta amb els principals actors del territori (ciutadania, empreses, centres de coneixement i administració pública) i desenvolupant noves metodologies que facilitin la cocreació i l’experimentació de solucions innovadores.

D’aquesta manera busquem generar oportunitats que contribuexin a la visió de convertir Sant Boi en una ciutat més saludable i sostenible.

Cap a on anem?

Imaginem, dissenyem i projectem el futur. Aspirem a que el nostre territori sigui capaç d’aprendre i adaptar-se a un context incert. Utilitzem el coneixement per aconseguir ciutats més resilients al canvi.

Volem ser un instrument públic que inspiri, motivi i faciliti altres formes innovadores de fer política pública, aprofitant el potencial de la intel·ligència col·lectiva.