Vermuts virtuals

2020
Fet
2 minuts

Converses per al coneixement i l’aprenentatge sobre temes que simplement … ens interessen!

 

El vermut virtual és una espai d’aprenentatge online impulsat per les iniciatives més actives a Coboi lab. L’objectiu principal d’aquestes trobades és adquirir nous coneixements a partir del debat sobre un tema específic i en un entorn de proximitat, confiança i reconeixement mutu. El format és molt senzill: 20 minuts d’introducció a un tema i 30 minuts de debat en petit comitè, per garantir la interacció entre tots els participants.

Els primers vermuts virtuals neixen de manera informal durant les primeres setmanes de confinament a causa de la crisi sanitària del Covid-19, de la mà de les iniciatives residents de Coboi lab i l’equip del lab. Aquestes converses informals van anar evolucionant a mesura que avançaven les setmanes i es van acabar convertint en un entorn relaxat on compartir i aprendre un dels altres.

Entre tots els membres d’aquesta comunitat, hem acordat continuar amb aquests espais de conversa i construir-los de manera col·laborativa, prioritzant aquelles temàtiques que més interessin a el grup, adaptant-nos al que funciona i aprenent del que no surt tan bé.

Entra a l’univers dels vermuts virtuals de Coboi lab fent clic aquí.

 

 


Amb el suport de:

GeneralitatSocFederMinisterio-de-trabajo