Què es cou a Sant Boi?

2021
Fet
2 minuts

Repositori virtual de iniciatives innovadores a Sant Boi

 

Antecedents 

Sant Boi del Llobregat és una ciutat innovadora. Un dels municipis més grans del Baix Llobregat té el compromís ferm d’acollir i promoure projectes innovadors. Aquest repositori de projectes innovadors parteix de la memòria de la candidatura de Sant Boi a la Red Innpulso com a ciutat de la ciència i la innovació. La Red Innpulso és un fòrum de trobada per a polítiques locals innovadores, que té per objectiu fomentar un model productiu sostenible.

 

Proposta

Des de Coboi lab hem creat aquest mapa interactiu de projectes transformadors a la ciutat per així visibilitzar-nos i que sigui més fàcil conectar-nos, per tal d’intercanviar experiències i coneixement. El nostre criteri per fer el recull de projectes són les següents definicions d’innovació. 

“La innovació és l’aplicació de solucions millors que compleixin nous requisits, necessitats no articulades o necessitats del mercat existents.”

Maranville, S. (1992), “Entrepreneurship in the Business Curriculum”, Journal of Education for Business. 68: 27–31.

“La innovació és la producció o adopció, assimilació i explotació d’una novetat de valor afegit en els àmbits econòmics i socials; renovació i ampliació de productes, serveis i mercats; desenvolupament de nous mètodes de producció; i l’establiment de nous sistemes de gestió. És tant un procés com un resultat.”

Edison, H., Ali, N.B., & Torkar, R. (2014), Towards innovation measurement in the software industry, Journal of Systems and Software 86(5), 1390–407

 

 Consulta el repositori aquí ↓ 

Coneixes alguna altra iniciativa? Omple aquest formulari, i actualitzarem el mapa interactiu!

 

Llistat de projectes innovadors:

 


Amb el suport de:

GeneralitatSocFons-social-europeo