Fem un cafè? (I)

2020
En marxa
4 minuts

L’espai virtual “Fem un cafè?” són una sèrie de (video)trobades online internes a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat on persones externes i expertes en diferents temàtiques comparteixen els seus coneixements amb personal tècnic i polític de l’Ajuntament. 

 

L’objectiu principal dels ‘Cafès’ és buscar nous formats d’espais relacionals així com inspirar i apropar diferents temàtiques complexes actuals (compartint tendències, visions, exemples, etc.) a aquelles persones de l’Ajuntament que han de prendre decisions molt difícils en un marge de temps molt reduït, especialment en el període de confinament i postconfinament, on les prioritats i estratègies han estat forçades a ser reformulades. Facilitar aquest espai de reflexió de manera regular on el debat és protagonista i les convidades no fan ponències (sinó que introdueixen temàtiques amb l’únic objectiu de provocar un debat posterior el més ric i útil possible) ha estat i està sent una contribució que Coboi lab, com a lab d’innovació públic, té la voluntat de continuar desenvolupant i la responsabilitat de buscar sempre la màxima incidència per generar una major transformació socioeconòmica.

 

Durant el període de confinament i post confinament, hem parlat sobre: 

Cafè 1: Tendències futur del treball. Oportunitats per l’administració pública. Amb Marcela Arreaga, dissenyadora estratègica especialitzada en innovació social. 

Cafè 2: Agendes i visions compartides per donar resposta als reptes emergents. El rol de l’Administració Pública. Amb Tatiana Fernández, cap de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Generalitat de Catalunya. 

Cafè 3: Compartint visions sobre la innovació ciutadana amb Las Naves de València. Amb Javier Ibáñez (Las Naves)  i Ángela Herrera (Coboi lab).

Cafè 4: Empresa saludable. Una visió compartida a Sant Boi.  Amb la participació d’Orlando Pérez, CEO de Wellwo, i Emma Obiols, Tècnica d’empresa i emprenedoria de l’Ajuntament de Sant Boi i responsable de la prova Pilot ‘Empresa Saludable’.

Cafè 5: Possibles canvis i oportunitats després de la pandèmia. Com construir una agenda conjunta. Amb la participació d’Oriol Estela, Coordinador General de l’Associació Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.

Cafè 6: Democratització de dades. Amb Mara Balestrini, especialista en transformació digital desde múltiples arestes i amb una sòlida experiència en l’àmbit, tant des de l’acadèmia com des de l’àmbit empresarial.

 

El format ‘Fem un cafè?’ té la intenció de continuar i creiem que des de Coboi lab hem ajudat a consolidar un format que, per sobre de tot, està sent útil pel nostre municipi.

 

 


Amb el suport de:

diputacio