Fem un cafè? (II)

2021
En marxa
2 minuts

L’espai virtual “Fem un cafè?” són una sèrie de (video)trobades online internes a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat on persones externes i expertes en diferents temàtiques comparteixen els seus coneixements amb personal tècnic i polític de l’Ajuntament. 

 

L’objectiu principal dels ‘Cafès’ és buscar nous formats d’espais relacionals així com inspirar i apropar diferents temàtiques complexes actuals (compartint tendències, visions, exemples, etc.) a aquelles persones de l’Ajuntament que han de prendre decisions molt difícils en un marge de temps molt reduït. Facilitar aquest espai de reflexió de manera regular on el debat és el protagonista i els convidats no fan ponències (sinó que introdueixen temàtiques amb l’únic objectiu de provocar un debat posterior el més ric i útil possible) ha estat i està sent una contribució que Coboi lab, com a lab d’innovació públic, té la voluntat de continuar desenvolupant i la responsabilitat de buscar sempre la màxima incidència per generar una major transformació socioeconòmica.

Durant el període de confinament i post confinament, vam realitzar el primer cicle de Fem un cafè? (I) on hi trobareu més informació aquí. A finals del 2021 vam reprendre aquestes trobades, i vam parlar de:

 

Cafè 1: Parlem del jovent de Sant Boi. Amb Markel Cormenanza, especialista en disseny de transicions a HOLON.

 

Cafè 2: Apostem pels sistemes de governança públic-social. Amb Josep Antoni Arroyo, especialista en la implementació de sistemes de governança público-social.

 

Cafè 3: Transformem l’Administració pública. Amb Albert Bravo-Biosca, director del Innovation Growth Lab a Nesta, una associació que reuneix governs, fundacions i l’acadèmia per provar i desenvolupar nous enfocaments per augmentar la innovació.

 

El format ‘Fem un cafè?’ té la intenció de continuar i creiem que des de Coboi lab hem ajudat a consolidar un format que, per sobre de tot, està sent útil pel nostre municipi.

 


Amb el suport de:

diputacio