Espai Km0

2019
Fet
2 minuts

Coboi lab com a punt de trobada de les empreses del territori.

 

L’espai Km0 és el punt de trobada, diferent i creatiu, que Coboi lab ofereix a les empreses i organitzacions del territori per identificar i compartir reptes socials. Pretén esdevenir un espai on, des dels seus respectius projectes i iniciatives empresarials, es pugui abordar i experimentar solucions innovadores per poder donar resposta als reptes plantejats. Aquestes visites han d’estar alineades amb la visió de la ciutat: convertir Sant Boi en una ciutat més saludable i sostenible.

Durant el 2019, diferents organitzacions del territori han participat en aquest espai. A l’agost, Fundació Gasol va visitar Coboi lab per poder inspirar-se i treballar en un entorn diferent i així continuar definint un projecte propi sobre hàbits saludables amb impacte al territori (més detalls aquí). A l’octubre, Evarm va reunir diferents agents estratègics a Coboi lab per identificar objectius comuns i sinergies per impulsar un projecte de transició cap a una mobilitat amb vehicles propulsats per hidrogen (més detalls aquí).

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d´Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 

Publicacions relacionades:

La Gasol Foundation ens visita!

Impulsant l’economia de l’hidrogen

 

 


Amb el cofinançament de:

GeneralitatFeder