Eixos cívics comercials

2018 - 2020
En marxa
2 minuts

Codissenyant l’espai públic cercant una identitat pròpia de ciutat

 

El projecte Eixos Cívics Comercials té com a objectiu abordar el repte de replantejar els eixos cívics comercials de Sant Boi des d’una perspectiva nova i que siguin percebuts com un espai agradable i respectuós amb l’entorn.

D’aquesta manera, es vol aconseguir fer de Sant Boi una ciutat singular, diferenciada de la resta del territori i amb identitat pròpia, i que això atregui noves activitats socioeconòmiques. Aquesta millora implica abordar no només els problemes de sostenibilitat i/o mobilitat, sinó també incorporar el disseny urbà, l’art, la cultura i la natura als nostres carrers com a elements transformadors de la nostra ciutat.

Per abordar aquest repte, es proposa convocar un concurs d’idees a joves de la ciutat per tal de desenvolupar un projecte de decoració urbana efímera aplicant materials sostenibles i tècniques innovadores. Empreses de Sant Boi de Llobregat, juntament amb organitzacions acadèmiques i diferents departaments de l’Ajuntament de Sant Boi,  han participat en diferents trobades i activitats que s’han realitzat a Coboi lab per idear conjuntament una prova pilot.

El Programa d’Eixos cívics és un projecte impulsat des de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, liderat per Promoció de la Ciutat i amb el suport del laboratori públic d’innovació social, Coboi lab.

 


Amb el suport de:

Generalitat_webSOC_webFondo social europeo_Web