Construint vincles entre l’ESS i l’empresa convencional

2017
Fet
2 minuts

Coideació de potencials projectes fruit de la col·laboració d’empreses de l’ESS i de l’empresa convencional

 

“Construint vincles entre l’ESS i l’empresa convencional” va ser una jornada de creació de xarxa, però sobretot de treball, on 42 representants de 28 organitzacions vinculades a l’economia social, empresa convencional i Administració Pública van ser els autèntics protagonistes en la coideació de propostes de col·laboració. Com a resultat van sorgir 11 projectes innovadors que, mantenint l’essència de cada membre, permetien explorar sinergies i noves oportunitats amb l’objectiu de maximitzar el seu impacte social.

Algunes de les propostes van ser: la creació de noves empreses, l’organització de diversos tipus d’esdeveniments, el desenvolupament de programes formatius intergeneracionals i de competències transversals o l’elaboració de projectes audiovisuals, entre d’altres.

La qualitat i varietat de propostes presentades, així com el grau de participació i interès dels participants ens van esperonar a continuar avançant en aquest procés transformador, iniciat en la primera trobada: “Tendint Ponts entre l’economia social i l’empresa convencional”. En aquest sentit, es va plantejar una tercera fase del procés on el focus es posés en el prototipatge d’algunes de les idees sorgides, donada la potencialitat i interès de les mateixes.

 

Publicacions relacionades:

Programa “Construint Vincles”

Resultats de la jornada “Construint Vincles”

 


Amb el suport de:

diputacio