10 anys de Coboi

Fet
Temps no calculat

Logo_10NYS_negre

 

Coboi estem de celebració, fem 10 anys! Des de la seva creació a finals de l’any 2012, Coboi ha anat passant per diferents etapes, escenaris, morfologies, etc. En tant que laboratori, s’ha anat adaptant a diferents necessitats i prioritats en funció de cada una de les etapes i la iteració i el replantejament intern ha estat constant al llarg de la seva evolució. Sempre hem buscat aprendre i adaptar-nos al context, per definició incert i canviant. Des de l’inici, hem volgut esdevenir un instrument públic amb el major impacte possible. En els darrers anys, hem posat el focus en inspirar, motivar i facilitar altres formes innovadores de fer política pública, tot aprofitant el potencial de la intel·ligència col·lectiva per afrontar els reptes contemporanis.

El logo dels 10 anys inclou tots els colors que ha tingut Coboi. Vam començar amb el blau clar quan estavem centrats en l’emprenedoria, i actualment, utilitzem el groc i el negre com els nostres colors corporatius.

Per celebrar aquesta trajectòria de 10 anys hem volgut celebrar el coneixement que tenim fent diferents activitats adreçades a diferents públics.

 

8 de novembre

Visita a l’Espai Cràter i facilitació d’una dinàmica als espais d’innovació de la Garrotxa per com començar a abordar reptes comuns.

Més informació aquí 

 

20 de desembre

Celebració amb el Consell del PECT Innodelta, per presentar els avenços del projecte i celebrar els nostres 10 anys.

Més informació aquí

 

 


Amb el suport de:

GeneralitatFeder