Escoltem el talent jove!

26/04/2023

El dia 13 de març vam realitzar una dinàmica amb un grup de joves de la nostra ciutat on vam poder escoltar i conèixer de primera mà les seves preocupacions, il·lusions, propòsits, etc. amb la voluntat de poder valorar com poder acompanyar des de Coboi lab. 

Antedecents

Aquesta trobada neix arrel de la que es celebrà el passat mes de febrer, també a Coboi lab, on joves exparticipants d’alguna de les edicions del Sant Boi Talent, van trobar-se amb l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, amb qui van compartir experiències i vivències i on l’ajuntament es va comprometre a donar continuïtat a aquestes trobades per recollir i analitzar com poder seguir potenciant el talent del jovent santboià

 

Persones assistents

  • Els i les joves voluntàries a participar de la dinàmica. 
  • Sergi Frías, responsable de Coboi lab i expert en innovació social. 
  • Marc Aguilà, regidor de Projectes Europeus, Transparència i Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. 
  • Yolanda Molina, cap de la unitat de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. 
  • Emma Obiols, tècnica de creació d’empreses del Dpt. de Promoció de l’Empresa i el Comerç de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.
  • Clàudia Puig, col·laboradora a Coboi lab.
  • Marta Gimeno, col·laboradora a Coboi lab.

 

Resultats de la trobada

L’equip de Coboi lab vam poder escoltar i prendre nota de tot allò que els i les joves assistents van voler compartir amb nosaltres a través d’una dinàmica grupal (basada en la creació de núvols de paraules gràcies a la tecnologia de Mentimeter) i un qüestionari individual posterior. 

A més, els i les joves assistents van poder fer xarxa, conèixer Coboi lab (els espais, equipaments i la seva expertesa), conèixer altres àrees de l’ajuntament (com la d’emprenedoria i la de joventut) i, finalment, conèixer la història emprenedora de la Marta Gimeno, santboiana, startup CEO des del 2012 i recent col·laboradora a Coboi lab.

 

Propers passos

Valorar com poder contribuir des de Coboi lab a potenciar el talent i l’actitud emprenedora del jovent de la ciutat, des d’una perspectiva holística i compromesa amb un present que ja ens deixa entreveure les necessitats i novetats de les ciutats del futur on creiem que seran molt rellevants aspectes com: 

✔ Transferència de coneixements entre generacions i cultures.

✔ Anàlisi conjunt de necessitats i reptes comuns.

✔ Co-creació de solucions innovadores, sostenibles i exponencials.

 

Enllaços d’interès

– Post a Linkedin

– Joventut – Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

– Promoció de l’Empresa i el Comerç – Ajuntament de Sant Boi de Llobregat


Amb el suport de:

GeneralitatFeder