Trobada del Consell del PECT

20/12/2022

Logo_10NYS_negre

El dia 20 de desembre ens vam reunir els socis col·laboradors del PECT Innodelta, per parlar dels avenços del projecte. A més, vam aprofitar l’esdeveniment per celebrar els 10 anys de Coboi.

L’acte va començar amb la benvinguda per part de l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, que ha ressaltat la importància de treballar plegades per resoldre reptes comuns. I el projecte PECT Innodelta és un bon exemple. Coboi lab va agafar el relleu explicant la metàfora dels cicles de vida dels labs, que ja vam explicar al Capsulab de desembre i podeu trobar més informació aquí. Vam comparar aquestes etapes amb els canvis que hem fet a Coboi lab, i per això hem presentat el logo de celebració de 10 anys, que conté els colors històrics de marca (el blau que va ser el primer, i el groc i negre que són els actuals).

La Teresa Ruiz de l’Ajuntament de Viladecans ha presentat els resultats del projecte PECT Innodelta del 2022. Alguns resultats són la creació de 8 nous llocs de treball directes, sumats als 18 llocs de treball existents parcialment subvencionats. S’han fet 62 reunions de l’Oficina Tècnica, i tres jornades de formació del PECT. Per últim, ja s’han gestionat el 58% del pressupost assignat total mitjançant justificació tècnica i econòmica a la Generalitat de Catalunya al maig de 2022.

Miguel Vallejo, també de l’Ajuntament de Viladecans, va exposar la primera prova pilot, que serà el DeltaHack Innodelta. Serà un esdeveniment de treball col·laboratiu entre empreses, centres tecnològics, startups i persones emprenedores, disposades a treballar durant un període de dos mesos, per la identificació de solucions innovadores a reptes plantejats pel nostre teixit productiu. Aquesta iniciativa tindrà lloc a inicis del 2023.

Finalment, hem acabat l’acte amb una conversa per parlar de la continuïtat del projecte PECT Innodelta. Quina serà l’estratègia territorial? Com pot ser la col·laboració territorial més enllà d’aquest projecte?

 

Alguns enllaços d’interès:

 


Amb el suport de:

GeneralitatFeder