CAPSULAB 7: Fins a on pot arribar un lab?

17/11/2022

logo_blog_2

Capsulab és la càpsula de coneixement mensual de Coboi lab. Volem compartir la nostra recerca interna sobre temes com la innovació, els labs i els projectes multiactor, entre d’altres. I, a partir d’aquí, generar continguts i materials concisos i pràctics amb l’objectiu de difondre els principals aprenentatges.

En aquesta càpsula parlem de:

Implementacio_lab_CAT_mailchimp

 

Els laboratoris d’innovació pública realitzen diferentes activitats, entre investigació, consultoria, organitzacions socials o intervencions. Aquesta bateria d’activitats els col·loca en diferents posicions respecte al seu involucrament a la implementació. La infografia que us compartim representa les diferents accions que un laboratori pot fer, des de menys participació –com pot ser la investigació– fins aquelles activitats en què els labs participen de forma individual o en conjunt en la posada en marxa de les intervencions.

 

Font: Galindez, C., & Núñez, A. (2020). ¿Qué distingue a los laboratorios de innovación? Análisis de las características con base en tres estudios de caso latinoamericanos. European Public & Social Innovation Review.

 Si vols rebre les novetats de capsulab, pots subscriure’t a través d’aquest formulari


Amb el suport de:

GeneralitatFeder