La innovació social es suma a la Hackovid!

06/04/2020

La hackató ciutadana per afrontar el confinament comença avui i des de Coboi lab hi contribuim com a mentors! 

 

La Hackovid és una hackató virtual, oberta i participativa per donar resposta a les necessitats socials actuals (i futures) relacionades amb el confinament.

EUq5B_BUwAAwBqD
 

Durant tot el cap de setmana, s’ha demanant la participació de la ciutadania per conèixer les necessitats reals que tenen durant el confinament i votar aquelles més representatives. Podeu consultar-les aquí!

Davant d’aquesta situació inèdita, el talent de la comunitat TIC és clau per desenvolupar eines digitals en temps rècord i, així, resoldre les necessitats socials que més preocupen a la ciutadania. A partir d’avui, els equips que s’han apuntat a la Hackovid començaran a idear solucions TIC (app o web) per poder donar respostes a aquestes necessitats. 

EUrMQ-nUEAECoY2
 

La Hackovid compta amb el suport de mentors, experts i entitats de tot el país i promou el desenvolupament de solucions innovadores alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Tant Coboi lab com altres labs del nostre territori hi estan col·laborant. Hi participem com a mentors al grup de suport vinculat a la innovació i impacte social!

La Hackovid és una iniciativa del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació i2Cat, i compta amb el suport de Digital Future Society.

Més info a HACKOVID.CAT

 

GeneralitatFeder