Comença la prova pilot del programa Empresa Saludable

09/03/2020

Comença la prova pilot del programa Empresa Saludable!

 

El passat 2 de març es va donar el tret de sortida a la prova pilot del programa Empresa Saludable de Sant Boi de Llobregat. Ja s’han activat les diferents plataformes virtuals Wellwo per a cadascuna de les empreses de la ciutat participants en aquesta prova pilot: Lotrans, Promaut, Avant Grup, Diversus, Saavedra i PremiumLab.

Aquesta plataforma permet donar resposta a les necessitats i propostes que els treballadors i treballadores de les empreses participants van comunicar a la Hackató Empresa Saludable del passat 6 de novembre. A partir d’ara i durant tot el 2020, els treballadors i treballadores d’aquestes empreses rebran píndoles sobre salut física, emocional i nutricional, podran realitzar programes saludables de manera virutal i també es podran inscriure a tres tallers presencials centrats en la salut. 

Aquesta prova pilot busca principalment apropar, sensibilitzar i consolidar hàbits saludables a les empreses participants, tant des del punt del vista de l’organització com del seu equip humà.

 

¿Qué és el programa Empresa Saludable? 

Aquest programa té com a principal objectiu ajudar a l’empresa tradicional a orientarse cap al nou model d’empresa de futur, amb valors socials i una política de RRHH orientada a la salut de l’organització. Els tres eixos principals d’aquest projecte son els següents:

  1. sensibilització sobre hàbits saludables a les organitzacions,
  2. escolta activa i enfocament bottom-up dels participants,
  3. reconeixement mutu i visibilitat dels èxits i aprenentatges.

La visió final és aconseguir que Sant Boi disposi d’un teixi tempresarial socialment i econòmicament sostenible, amb valors, que generi llocs de treball dignes per a la ciutadania del municipi i alineat amb el posicionament de ciutat saludable. 

El Programa d’Empresa Saludable és un projecte impulsat des de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, liderat per l’Unitat d’Atenció a l’Empresa i l’Emprenedoria i amb el suport metodològic del laboratori d’innovació social públic Coboi lab.