Buscant solucions per fomentar els hàbits saludables a l’empresa

07/11/2019

Més de 25 participants i gairebé una desena d’empreses a la primera “Hackathon Empresa Saludable” organitzada per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

“Com podem motivar i implicar les persones treballadores en els programes d’empresa saludable per millorar el seu estat físic, emocional i mental?”, aquest va ser el repte plantejat a la Hackathon Empresa Saludable celebrada el passat dimecres 6 de novembre.

Representants del personal de diferents empreses van participar en una dinàmica durant tot el matí, on es va passar de la detecció dels problemes de perquè les persones treballadores no sempre s’impliquen en els programes de millora de la salut al lloc de treball fins a plantejar possibles solucions, passant per un procés d’ideació i co-creació. En aquesta ocasió hi van participar més de 25 treballadores en representació de gairebé una desena d’empreses del territori.

Molt aviat es compartiran de manera formal els resultats de la jornada amb les empreses participants, amb l’objectiu de poder començar el procés d’implementació d’alguna de les solucions en format de prototip.

La Hackathon d’Empresa Saludable és un projecte impulsat des de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, liderat per l’Unitat d’Atenció a l’Empresa i l’Emprenedoria i amb el suport del laboratori públic d’innovació social Coboi lab en la dinamització de l’activitat. 

 

Fotogaleria de l’esdeveniment

Informe de resultats

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d´Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

GeneralitatSocFederMinisterio-de-trabajo