Recordem la jornada per construir vincles

05/09/2018

Fem una mirada enrere a la jornada “Construint Vincles entre l’economia social i l’empresa convencional” de l’octubre de 2017.

A l’octubre del 2017, des de Coboi i en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, es va organitzar una jornada participativa per la cocreació de projectes col·laboratius: “Construint Vincles entre l’economia social i l’empresa convencional”.

Una jornada per teixir xarxa entre organitzacions i generar projectes amb impacte social al territori, en la qual van participar 42 representants de 28 organitzacions vinculades a l’economia social, empresa convencional i Administració Pública. Podeu consultar el vídeo resum aquí

La creativitat col·lectiva va donar com a fruit 11 projectes d’innovació social que anirem presentant al llarg dels propers dies. Estigueu atents!

Combinant l’essència de cada participant, van aflorar grans oportunitats de col·laboració, demostrant que la interrelació entre sectors és factible i amb un elevat potencial d’impacte social. El dinamisme en la participació, la implicació dels participants, la viabilitat de les propostes i el seu impacte al territori va ser el punt de partida d’un programa que des de CoboiLAB estem actualment dissenyant per facilitar la ideació i posada en marxa d’aquest tipus de projecte.

El proper mes d’octubre hi haurà una nova jornada on us presentarem aquest programa i altres sorpreses. En breu us ho explicarem amb més detall!

 

Equip CoboiLAB

***

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local