Programa “Consolidant Vincles”

22/10/2018

Benvinguts al Programa Consolidant Vincles!

Inscripcions obertes a través d’aquest FORMULARI

Ets una organització sensible als reptes socials del teu entorn i vols tenir més aliats estratègics que reforcin el teu impacte? Aquest és el programa que busques! 3 sessions d’acompanyament per fer el teu projecte més col·laboratiu!

Com a continuació de la jornades Construint Vincles del 2017 i Consolidant Vincles del 2018, volem obrir les inscripcions al Programa Consolidant Vincles, que s’iniciarà a principis de novembre.

Aquest programa, organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat en el marc de Coboi i amb el suport de la Diputació de Barcelona, té com a principal objectiu acompanyar a un nombre concret de projectes que vulguin reforçar la seva vessant col·laborativa i el seu impacte positiu al territori a través de la consolidació d’aliances ja existents o l’activació de noves.

181019_Programa_Vincles_III-01

Programa

El Programa Consolidant Vincles s’estructurarà en les següents fases:

  • Col·laboració motivada: Com fer més atractiu el meu projecte per atraure noves col·laboracions?

Divendres 9 de novembre (13-16h), de la mà de Holon.

  • Sumant forces: Què aporta cadascun dels socis col·laboradors?

Divendres 23 de novembre (13-16h): De la mà de Holon.

  • Cartografia col·laborativa: Quins agents del territori ens poden aportar el que ens falta?

Dijous 10 de gener (13-16h): Al nou espai CoboiLAB.

I amb el seguiment entre sessions de RSE Valor i Gestió, amb Mercè Torras.

 

És important destacar que aquest programa es va acabar de codissenyar amb un grup de potencials participants durant la jornada Consolidant Vincles del 10 d’octubre del 2018, on es va demanar que ens diguéssin què creien prioritari i interessant a tractar en aquest programa. El resultat? Consolidació d’aliances i Activació d’aliats amb un Acompanyament Conduït. Gràcies a tots els que hi vau col·laborar!

 

Inscriu el teu projecte!

Teniu fins el 7 de novembre per inscriure el vostre projecte a través d’aquest FORMULARI.

Les places són limitades, així que es valoraran de manera positiva tots aquells projectes que siguin col·laboratius (amb col·laboradors ja detectats) o tinguin una vocació de col·laboració (que busquin col·laboradors de forma activa), i també aquells que presentin un impacte significatiu per al territori i  i una viabilitat a curt i mig termini. També és requisit indispensable que els seus representants es comprometin a assistir a totes les sessions del programa.

 

I si no hi puc participar?

En cas de no poder participar perquè les places són limitades o qualsevol altre motiu, no us preocupeu! El mètode d’aquest programa pilot es farà extensible a la resta de projectes que s’hagin inscrit a partir del gener del 2019, quan el nou espai CoboiLAB es posi en marxa.

El CoboiLAB vol convertir-se en una nova oportunitat per a aquelles organitzacions que vulguin impulsar projectes col·laboratius amb vocació d’impacte al territori. A partir del gener 2019, nous serveis, activitats i metodologies es posaran a la vostra disposició per tal d’acompanyar-vos en el camí, des de la ideació fins el seu testeig.

 

Aquesta jornada rep el suport de la Diputació de Barcelona.

logo_diputacioBarcelona_72ppp