Ja torna a ser aquí el Maig Cooperatiu 2018!

01/05/2018

Maig Cooperatiu 2018!

Ja torna a ser aquí el Maig Cooperatiu, el mes de l’economia social i cooperativa.

Els municipis cooperatius, l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i les entitats d’economia social i les cooperatives del Baix Llobregat organitzen la tercera edició d’aquest cicle d’activitats de difusió de l’economia social i cooperativa a la comarca.

L’economia social promou la participació de les persones membres, l’ocupació estable, la innovació, l’arrelament al territori i el desenvolupament local. Existeixen cooperatives de treball a tots els àmbits i sectors, des de l’atenció a les persones, fins a les energies renovables, la comunicació o la indústria, entre d’altres. Alhora, les iniciatives d’economia social i solidària prioritzen les dimensions socials, ambientals i humanes de l’economia, a fi de resoldre més eficaçment les necessitats de la ciutadania.

Logo_MC

Entre les activitats que s’organitzen en el marc del Maig Cooperatiu, podreu trobar les següents al municipi de Sant Boi de Llobregat:

o_MAIGCOOP2018_posts_17_MERCAT o_MAIGCOOP2018_posts_25_JORNADA(2)

*Pròximament publicarem el formulari d’inscripció per a l’activitat del 25 de maig destinada a les cooperatives i/o altres iniciatives de la comarca interessades en aquesta forma jurídica.

 

Per a més informació sobre el Maig Cooperatiu i tot el seu programa, feu clic aquí per veure el quatríptic de l’edició 2018.

www.maigcoop.cat

#maigcoop