Jornada “Consolidant Vincles: Impacte social i co-innovació”

17/09/2018

Jornada “Consolidant Vincles: Impacte Social i Co-innovació”

  • Ets un organització sensible als reptes socials del teu entorn?
  • T’agradaria participar en un projecte social?
  • O potser tens una idea que t’agradaria posar en pràctica?
  • Vols tenir més aliats estratègics que reforcin la teva vessant social?

Si has respost a alguna d’aquestes preguntes, la jornada que organitzem el dia 10 d’octubre és per a tu.

A CoboiLab us volem ajudar a millorar el vostre impacte social i és per això que el proper dia 10 d’octubre hem organitzat una jornada-esmorzar on tindreu l’oportunitat de conèixer altres organitzacions amb les mateixes inquietuds que vosaltres, explorar idees de col·laboració, trobar projectes en els que participar o socis que es sumin a la vostra proposta.

Us volem acompanyar en el vostre propòsit, veniu a descobrir tot el que us podem oferir!

DataDimecres 10 d’octubre
HoraDe 9:30 a 13:30 h
LlocCentre de Serveis de Sant Boi de Llobregat (veure mapa aquí).

L’assistència és gratuïta i inclou l’esmorzar, però les places són limitades i requereix inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

 

Programa

08.45 – 09.30h –  Inscripcions i cafè de benvinguda

09.30 – 10.30h – Presentació de CoboiLab: Noves instal·lacions i visió renovada.

10.30 – 11.00h – Esmorzar​

11.00 – 13.00h –​ Consolidem Vincles: Dinàmica col·laborativa d’ideació de projectes i cerca d’aliats.

13.00h – 13.30h – Tancament i comiat

 

Perquè consolidem vincles?

L’octubre de 2017, Coboi, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, va organitzar la jornada “Construint vincles: Empresa social + Empresa convencional”, de la qual es van idear conjuntament  11 possibles projectes d’innovació social que impulsaven la col·laboració entre l’empresa privada i l’economia social.

El dinamisme, la qualitat i la viabilitat dels projectes van suggerir la conveniència d’oferir un programa de disseny i prototipatge tant de les idees generades durant aquesta jornada com de nous possibles projectes col·laboratius amb vessant social. Aquesta motivació ens ha portat a organitzar una nova jornada: “Consolidant Vincles: Impacte Social i Co-innovació“.

Si formes part d’una organització del territori, ja sigui del teixit empresarial o de l’economia social i solidària, us convidem a assistir a aquesta jornada-esmorzar!* No cal que hagis participat a les jornades anteriors. Si teniu interès en conèixer més sobre el CoboiLAB i/o tens la inquietud d’idear i impulsar projectes amb impacte social al territori amb altres empreses o organitzacions, et rebrem amb els braços oberts!

Us rebrem amb un cafè de benvinguda i una visita a les noves instal·lacions del CoboiLAB, el nou Laboratori d’Innovació Social de Sant Boi de Llobregat, durant la qual es realitzarà una petita introducció dels serveis i oportunitats que oferirà aquest nou espai pel teixit empresarial i social del territori.

Després de l’esmorzar-networking, es realitzarà una dinàmica col·laborativa de generació i consolidació de vincles i oportunitats de col·laboració entre els assistents, amb l’objectiu de perfilar i impulsar projectes amb vocació d’impacte social des de l’àmbit empresarial. Els projectes ideats o consolidats que ho desitgin, es podran presentar a la convocatòria del Programa de Prototipatge de Projectes d’Innovació Social, la qual estarà oberta fins a finals d’octubre (més informació pròximament).

La trobada comptarà amb la presència de membres de les entitats de l’economia social, empresaris de Sant Boi i de la comarca del Baix Llobregat, així com representants de diferents organismes institucionals com l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Recordem que lassistència és gratuïta i inclou l’esmorzar, però les places són limitades i requereix inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

 

180914_Afitxe_Vincles_III-01

 

***

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local