A l’abril, 30 dies en bici!

06/04/2018

Apunta’t al repte!

Aprofiteu el mes d’abril per apagar els motors i sumar-vos al repte #30diasenbici. T’hi apuntes? Participar-hi és més fàcil del que et penses:

1) Signa el compromís aquí.
2) Mou-te en bici (no importa a on ni quant).
3) Comparteix-ho a les xarxes socials utilitzant #30diasenbici i #30diesAMBbiciBCN
4) Repeteix el pas 2 i 3.

Fàcil, oi? Fem de Sant Boi de Llobregat una ciutat més saludable i sostenible!

Activitats programades

Durant el mes d’abril, diverses entitats i col·lectius s’estan organitzant per tal que els #30diesAMBbicibcn esdevinguin un gran repte metropolità. Feu clic aquí per trobar les últimes notícies sobre el repte així com totes les activitats programades que es duran a terme al nostre territori.

Entre les activitats programades, destaquem la Presentació de l’Estratègia de la Bici de Sant Boi de Llobregat el dia 18 d’abril (17:30, Biblioteca Jordi Rubio i Balaguer). Estigueu també atents a les xarxes socials de Coboi per conèixer les activitats que es realitzaran en honor al Dia Mundial de la Bicicleta.

Anar en bici té premi!

Transforma en regals els teus kilòmetres en bicicleta. Com? Apunta’t al repte, descarrega’t l’app Ciclogreen, i utilitza-la per registrar almenys 30 kilòmetres pedalejant durant el mes d’abril per entrar al sorteig d’increïbles regals per ciclistes com tu.

També podeu participar en el concurs de fotografia d’Instagram organitzat per l’AMB on podreu guanyar una bicicleta elèctrica plegable patrocinada pel servei d’aparcament segur i gratuït Bicibox. Per a més informació, feu clic aquí.

IMG_8752-11-e1523021117253

Segueix totes les novetats a:

@Coboi 

@MobilitatSBoi

@30diasenbici

@30diesAMBbiciBCN

 

 

***

“Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”