Un quiosc ple de vida i llibres

02/05/2016

El dia de Sant Jordi FES KIOSK, projecte participant a Espais Buits, va obrir portes

En el marc festiu i cultural que s’esdevé la diada de Sant Jordi a Catalunya, Circula Cultura amb la iniciativa que rep el nom de FES KIOSK, va obrir per primer cop les portes del quiosc de premsa de la plaça de la Generalitat, que feia deu anys que romania tancat.

Amb molta il·lusió, l’equip va preparar una jornada cultural a l’espai públic i oberta a tothom que vulgués participar, corriolejar o informar-se de què passarà pròximament en aquest quiosc i què vol dir això de “fer kiosk”.

El dissabte passat, les histories no van quedar només als llibres, molts veïns i veïnes varen enriquir la jornada intercanviant relats d’experiències que havien viscut a la plaça de la Generalitat. El quiosc va estar ple de vida i llibres!

El dia esdevingué una jornada entretinguda, tant per l’equip il·lusionat en què tothom estigués ben rebut, com pels veïns i veïnes, amics i amigues que participaren en la iniciativa.

A partir d’ara el quiosc romandrà obert esporàdicament aquest mes de maig fins a la inauguració oficial projectada pel juny vinent. Per conèixer quan podreu fer kiosk, participeu a  Facebook.com/Feskiosk