Cap a un nou model d’anàlisi i indicadors d’impacte social

10/11/2016

Col·laboració · Beneficis · Indicadors

PLACES EXHAURIDES

Al llarg d’aquest any la Mercè Torras, en el marc de CoBoi, ha estat realitzant un estudi amb la finalitat de determinar un nou model d’anàlisi i indicadors d’impacte social. L’objectiu és que l’aplicació d’aquest model permeti la detecció i el foment de noves oportunitats de desenvolupament econòmic del territori mitjançant l’establiment de col·laboracions i aliances entre iniciatives de l’economia social i l’empresa convencional. Així, ambdues organitzacions podran  maximitzar el seu impacte en la comunitat i fomentar la innovació social.

Com a part d’aquest projecte i en el marc de la Setmana de la co-innovació, el proper dimarts 29 de novembre de 13:30 a 16.30h  tindrà lloc al Centre Serveis de Sant Boi una trobada entre organitzacions de l’economia social i empresaris de Sant Boi i de la comarca del Baix Llobregat, per analitzar futures estratègies de col·laboració que contribueixin al desenvolupament econòmic del territori des d’una vessant de maximització de l’impacte social.

La jornada començarà amb un dinar informal on els assistents podran aprofitar per conèixer’s i fer networking. Seguidament es faran unes breus xerrades on es presentara l’estudi que s’està duent a terme i s’exposaran les primeres conclusions. A més, representants dels dos sectors ens explicaran la seva visió i experiència en la generació de valor social a través de la seva activitat. Es conclourà amb una xerrada sobre la Comunicació en Valors i els seus beneficis.

Aquestes intervencions donaran pas a un Espai de Diàleg i Debat on es determinaran quines són aquelles vies de col·laboració que ambdues parts troben factibles, i quins són els beneficis que generen en les organitzacions en termes d’impacte social.

La trobada comptarà amb la presència de membres de les entitats de l’economia social, empresaris  i associacions empresarial de Sant Boi i la comarca del Baix Llobregat, així com representants de diferents organismes institucionals com l’Ajuntament de Sant Boi, i altres actores de la comarca, el Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona.

Aquest estudi i la pròpia jornada ha estat realitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Consulta el programa de la jornada

Apunta’t emplenant el següent formulari (recorda que les places són limitades) PLACES EXHAURIDES

On i quan

Data: Dimarts 29 de novembre

Hora: 13:30 a 16:30

Lloc: Centre Serveis – Carretera de Santa Creu de Calafell, 33. Sant Boi

Economia social, empresa convencional, CoBoi, Sant Boi de Llobregat, setmana de la co-innovació

índice