Plataformes digitals per sortir de la crisi

03/05/2016

En Critóbal Gracia de Ouishare va presentar les possibilitats de l’economia col·laborativa i sota-demanada per generar ingressos en un context on el treball tradicional està desapareixent

El passat 19 d’abril en Cristóbal Gracia, membre de Ouishare Espanya, va fer una xerrada-taller on presentava idees i projectes relacionats a les plataformes digitals, espais on l’economia col·laborativa es fa forta i possible.

En aquesta activitat, celebrada al Casal la Gralla de Sant Boi, es van exposar vàries alternatives a l’actual sitació on trobar feina estable amb un format tradicional és tot un repte. L’economia col·laborativa o l’economia sota demanda -explicava en Cristóbal- fa aparèixer un nou ciutadà que adopta nous rols econòmics com comprar, vendre, llogar, intercanviar, compartir, finançar, prestar diners i d’altres activitats que, alhora, li permeten estalviar o generar ingressos a partir de conectar-se a plataformes tecnològiques que poden fer servir des del mòbil.

Amb el taller es va fer un esforç per comprendre el funcionament d’aquestes plataformes, que ténen un impacte global en les ciutats i en la qualitat de vida dels ciutadans.

A continuació podeu veure la presentació que en Cristóbal Gracia va fer el 19 d’abril

Plataformas digitales para salir de la crisis from Cristóbal Gracia