Iniciant el camí emprenedor

20/09/2016

Quan comencem a caminar per primer cop pel desconegut sender de l’emprenedoria social sempre és molt aconsellable portar un bon mapa o un bon guia. No tenir en compte això no impedeix el viatge però, segurament, ensopeguem més amb els obstacles que anirem trobant i que res ni ningú ens ha senyalat prèviament.

És per aquest motiu que l’experiència a la Llançadora d’emprenedoria m’ha agradat. Allà hem trobat il·lusió però també seny. Hem trobat companys de camí amb qui compartir somnis similars als nostres i per sobre de tot, un bon assessorament i acompanyament en el procés de fer-nos emprenedors i crear un projecte des d’una idea inicial.

Crec sincerament que ha sigut una vivència molt potent i que m’ha obert els ulls en un fet clau: malgrat definir un bon itinerari en aquest viatge empresarial i tenir els millors guies natius a l’est del Llobregat… és una experiència que no ha finalitzat. Hem de continuar fins a la meta: poder crear la nostra empresa social, veure que el nostre projecte es converteix en una empresa, en una feina, i en una contribució a la millora de la qualitat de vida de la teva ciutat.

Per finalitzar dir només quelcom més: per què no? Per què no intentar ser emprenedor amb CoBoi? En un mon tan complexe com el que ens ha tocat viure no tenim garanties de feina per tota la vida en la mateixa empresa o  lloc. Jo acostumava a queixar-me habitualment dels meus caps i crec que en moltes ocasions amb tota la raó… ser el meu propi cap no deixa de ser, sovint, desconcertant. Però ens dona més responsabilitat i control si ens agrada poder decidir què  o com fer la feina que desenvolupem.

Així doncs, informeu-vos i si sentiu que és el moment de responsabilitzar-vos dels vostre somnis, del que us agradaria fer i no feu… apropeu-vos pel Casal  de Casablanca, per Coboi.

Per què no? 😉

Manel Aboal Mimbrero, participant de la 3a Llançadora d’Emprenedoria amb el projecte Espai Gran.