M’han ajudat a treure de mi mateixa el potencial que tots tenim per emprendre

05/10/2016

L’Eva Salat comparteix les seves vivències a la 3 Llançadora d’Emprenedoria

 

M de Mama  neix en el moment que em quedo embarassada de la meva filla  Maria. A partir d’aquest estat emocional de dubtes, inseguretats i pors, vaig decidir de formar-me com a acompanyant maternal, per ajudar a altres embarassades i mares a empoderar-se perquè gaudeixin la seva maternitat i superin les dificultats amb confiança i seguretat.

Aquest interès es va convertir en passió i vaig decidir emprendre, i pensant en el projecte vaig descobrir que hi havia una necessitat social, i que qualsevol dona, independentment de la seva situació personal o econòmica hauria de poder aprofitar els meus serveis.

Aleshores vaig presentar el projecte a Coboi i va sortir seleccionat, i és a partir d’aquí on Mdemama va començar a veure la llum. CoBoi és un laboratori d’emprenedoria social, i allà vaig trobar un gran equip humà que em va ajudar a encaminar-me, a veure les dificultats on jo no les veia, i a treure de mi mateixa el potencial que tots tenim per poder emprendre i a més, fer-ho socialment, ajudant a fer un canvi en la societat on vivim.

Durant el procés hi ha hagut moments durs (com en tot), moments en que decaus, però a CoBoi tens la sort de compartir-ho amb els companys que fan el mateix camí, i és amb ells i elles que comparteixes impressions, riures i bones estones. I el millor de tot és que veus que el teu projecte va agafant forma. En un principi, jo veia Mdemama d’una manera, i en acabar la llançadora va convertir-se en un altra cosa. Això es gràcies a CoBoi, que m’ha acompanyat en aquest camí plè d’il.lusions.

Molta sort a tots!!!

L’Eva Salat va ser participant a la 3ª Llançadora d’Emprenedoria amb el projecte MdeMama