Convocatòria a la 4ª Llançadora d’Emprenedoria

25/07/2016

>> Tens temps per presentar-te fins al 16 d’octubre <<

La Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi és un programa de formació i acompanyament dirigit a persones o entitats que tinguin un projecte o idea de negoci amb vocació d’impacte social. Des dels seus inicis ja han passat més d’una trentena de projectes i enguany presentem la 4ª edició.

4ªconvocatoria_COBOI_vf-page-001

Quins objectius té?

A través d’una filosofia de treball col·laborativa i amb l’experiència de Tandem Social com a principal equip formador, es busca capacitar a les persones emprenedores en temes relacionats a l’economia social i solidària; analitzar i millorar les propostes de projecte, servei o producte proposats; identificar potencialitats per ajudar als projectes a ser sostenibles econòmicament, o incrementar el potencial impacte social de les iniciatives participants, entre d’altres.

Quines activitats es duen a terme?

L’aprenentatge basat en la pràctica és una peça clau de la Llançadora d’Emprenedoria. Es duran a terme tallers formatius per a la co-creació i incubació dels projectes. Es treballaran mètodes per desenvolupar models de negoci amb impacte social, marketing i comercialització, així com planificació econòmica i financera, entre d’altres. Les sessions tindràn una primera part conceptual que continuarà amb un treball pràctic centrat en el desenvolupament del propi projecte.

La Llançadora té una durada de 3 mesos on, després de l’activitat formativa es passarà a un període on les persones participants rebran assessorament i seguiment individualitzat per al llançament del projecte. En aquesta fase els projectes participants treballaran individualment estratègia i gestió empresarial d’impacte social, i també rebran assessorament a nivell jurídic, fiscal i laboral. A més, seran orientats de cara a reunions estratègiques, cerca de contactes, subvencions, concursos o altres fonts de finançament o reconeixement.

La convocatòria romandrà oberta fins al 16 d’octubre i les activitats començaran cap a finals d’aquest mateix mes.

Per presentar-te, descarrega’t les bases a la convocatòria.

Si tens cap dubte, escriu-nos a coboi@santboi.cat. Estarem encantats d’escoltar-te 😉