CoBoi visita Zaragoza Activa

05/06/2016

Visitem Zaragoza Activa en el marc de la trobada nacional “Semillas” del projecte Vives Emplea

El passat 25 de maig vam visitar Zaragoza Activa en el marc de la trobada nacional “Semillas” del projecte Vivies Emplea. Donat que la Llançadora d’Ocupació es realitza en el marc d’aquest projecte d’Acció contra la Fam, els participants de la Llançadora van ser convidats a participar i alguns dels seus membres, juntament amb l’equip de CoBoi, van dirigir vàries dinàmiques de co-treball.

Per una banda, en Carles Martínez i l’Helena Roche van guiar un taller l’objectiu del qual va ser crear un anclatge en moments positius de la vida dels participants per a superar moments de dificultats. Per l’altra, en Sergi Frias i l’Andreu Belsunces van fer una dinàmica titulada “Actituds i valors: el viatge de l’heroi” on es va fer un exercici de narració col·laborativa inspirada en el model narratiu del viatge de l’heroi.

Aprofitant l’avinantesa, en Raúl Olivan, director de Zaragoza Activa, va ensenyar-nos els budells i la forma de funcionament d’un dels centres de referència a Espanya sobre innovació social i participació ciutadana.

En aquest context vam poder presentar els nostres programes i activitat als participants de l’esdeveniment, fer grans aprenentatges i trobar una gran inspiració.

post_ZGZ