Espais buits s’engega

25/05/2015

1a fase d’acompanyament de les iniciatives preseleccionades del projecte Espais Buits – Coboi Innova

Els passats 20 i 21 de maig van tenir lloc les jornades de prototipatge de la dotzena d’iniciatives preseleccionades per al projecte Espais Buits – CoBoi Innova.  Es tracta de la primera fase de l’acompanyament a aquestes iniciatives, que es va dur a terme de manera col·laborativa i en equip, en línia amb els valors de CoBoi.

Va ser un acte dinàmic i participatiu que va comptar amb el suport de la consultora Tandem Social, especialitzada en l’acompanyament d’emprenedors socials. D’una manera simbòlica, les jornades van tenir lloc a Can Boneu un dels espais buits susceptible de rebre un nou ús albergant algun dels projectes que hi ha sobre la taula. TV3 hi va ser present, va gravar imatges de l’acte i va entrevistar el Director de l’Àrea de Governança i Ciutadania Francesc Gutiérrez per a un reportatge al Telenotícies Barcelona.

I tot just el passat divendres 5 de juny es va dur a terme la presentació dels diferents projectes sorgits d’aquest treball davant una comissió de valoració tècnica. Una mesa de valoració ha triat els projectes que passen a la segona fase i en els propers dies farà pública la seva decisió.

Espais Buits és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Boi, amb participació de CoBoi Innova, l’objectiu de la qual és donar ús a espais no utilitzats de la ciutat, albergant empreses amb un impacte social positiu.