ANiÉ: aprendre a jugar i crear a la Natura

06/05/2015

Nascuts de la 2a Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi, tenen com a objectiu desenvolupar i potenciar la capacitat creativa de la gent.

ANiÉ és amor per l’Art i respecte per la Natura. O respecte per l’Art i amor per la Natura. ANiÉ Experiènciers Artístiques són en Carles Martínez i l’Alícia Cónsul, dos joves santboians que amb l’ajuda de la 2a Llançadora d’Emprendoria de CoBoi, han ajuntat les seves dues passions en un únic concepte: experiències artístiques en entorns naturals.

La seva filosofia es basa en promoure la relació entre les persones i el medi ambient, i ho fan amb un apropament artístic. Amb les experiències que proposa ANiÉ, Natura i Art es fonen en una sola cosa. “Aquestes activitats artístiques dintre d’una aula no tindrien el mateix efecte”, assegura en Carles Martínez.

Fins ara, han programat i dut a terme activitats en espais naturals reservats com Can Palós o Sant Ramón: pintar un bosc amb les mans, fer intervencions col·lectives en la natura emprant materials de l’entorn i tècniques de bioconstrucció, o la seva propera activitat: celebrar el solstici d’Estiu el pròxim 21 de juny construint tòtems indígenes a “les Basses de Can Dimoni“, dintre del Primavera Experience‘, promogut per l’Ajuntament de Sant Boi. Si us hi voleu apuntar, podeu fer-ho enviant un correu electrònic a info@anie.es

I per aquest estiu planegen més activitats, també en col·laboració amb el consistori. Per en Carles Martínez, es tracta d’una oportunitat per què la gent conegui aquests espais naturals aproximant-s’hi a través de l’art.

Un altre dels seus valors és la col·laboració i l’associacionisme amb altres entitats o iniciatives com a eina per a compartir i créixer. De fet, estan projectant una iniciativa anomenada ‘Café CoBoi’, per què en les seves pròpies paraules, “trobem a faltar un espai de diàleg on totes les iniciatives de caràcter cultural puguem intercanviar vivències i inquietuds, crear lligams i ajuntar forces. És per aquest motiu que hem decidit impulsar una primera trobada […], amb l’objectiu de conèixer-nos. La intenció és que periòdicament s’organitzin dinàmiques d’aquest tipus”. Ja ho sabeu, si esteu interessats a acudir a aquesta primera trobada i/o voleu més informació, podeu contactar-los a info@anie.es, a  www.anie.es o al telèfon 615 247 143.

Des de CoBoi els hem vist néixer, créixer, i ara els desitgem un futur ple de satisfaccions, fent allò que més els agrada i encomanant la seva passió als altres.