Èxit del crowdfunding de ‘La última frontera’

30/05/2015

En Roland Fosso, participant de la 2a Llançadora Vives d’Ocupació i Emprenedoria Solidària de Sant Boi, es troba actualment immers en el procés de publicació de la seva novel·la ‘La ultima frontera’. En aquest procés en Roland reconeix que la seva participació a la Llançadora d’Ocupació ha estat importantíssima. Tot i que esperit emprenedor no li manca, a la Llançadora va trobar eines i idees per a recaptar diners, com la campanya de crowdfunding que va encetar, i que està tenint un èxit considerable, donat que ha assolit la quantitat mínima necessària per a la publicació.

Sota el seu etern somriure i la seva simpatia, en Roland amaga la seva odissea, el duríssim viatge que va haver de realitzar per a arribar des del seu Camerun natal fins a Europa, amb destí final a Sant Boi. Un munt d’experiències doloroses i lliçons vitals que ara vol compartir amb el seu llibre. Davant les terribles notícies que arriben aquests dies de les costes de Lampedusa, l’experiència d’en Roland cobra encara més importància.

Des d’aquí, felicitem a en Roland per la seva iniciativa i li desitgem tota la sor del món. I us deixem amb uns fragments de l’entrevista que a Districte Cb.