Èxit de la convocatòria a la 3ª Llançadora d’emprenedoria social

06/10/2015

La Llançadora d’emprenedoria social de CoBoi té com a objectiu estimular la creació d’empreses que sense renunciar a la rendibilitat econòmica busquen tenir un impacte social positiu en el territori.

Al juny de 2015 CoBoi va llançar la convocatòria a projectes per a la 3ª Llançadora d’emprenedoria social. Aquesta iniciativa, que dóna continuïtat a les dues anteriors que van tenir lloc entre el 2013 – 2014, i 2014 – 2015 respectivament, ja ha donat suport fins ara una quinzena de projectes, alguns dels quals han assolit una sostenibilitat que garanteix la seva continuïtat.

Per aquesta edició, que es desenvoluparà en el període comprès entre l’octubre de 2015 i juny de 2016, s’han presentat 25 projectes, dels quals se’n seleccionaran 15. El fet que la convocatòria d’enguany hagi atret aquesta quantitat d’emprenedors dóna fe del creixent interès de la ciutadania en aquest tipus d’iniciatives.

A CoBoi estem molt contents que persones amb consciència social i vocació emprenedora confiïn en la Llançadora per fer realitat les seves idees.

En els pròxims dies farem públics els projectes d’innovació social seleccionats. Sort a tots els participants!