Construint una Xarxa d’Innovació Social al Baix Llobregat

12/11/2015

El pròxim dimecres 25 de novembre tindrà lloc la primera jornada orientada a construir la Xarxa d’Innovació Social

El Baix Llobregat té un gran potencial a nivell d’innovació social. Prova d’això és la gran qüantitat d’actors tant públics com privats que estan treballant en aquesta direcció.

Des de CoBoi volem contribuïr a l’impuls d’una xarxa de professionals i agents socials i econòmics interessats en la temàtica. Per això, el proper dia 25 de novembre realitzem una jornada titulada “Fem innovació al Baix Llobregat” orientada a crear una comunitat sòlida i interrelacionada de persones i agents que aposti per uns valors i unes pràctiques vinculades a una economia social, innovadora i solidària a la comarca.

L’acte, que es realitzarà entre les 9:30 i les 18:30hs al Casal La Gralla de Sant Boi de Llobregat (Pl dels Gegants, 1. Sant Boi de Llobregat),  reunirà professionals, responsables municipals, persones emprenedores i teixit associatiu. Els objectius seran identificar les línies estratègiques de treball en l’impuls de la innovació social com a estratègia de desenvolupament local a la comarca, i afavorir la connectivitat i la difusió entre activitats vinculades a l’economia i la innovació social.

Aquesta jornada s’emmarca dins del projecte “Primeres passes per la creació d’una xarxa d’innovació social al Baix Llobregat”, impulsat pels municips de Sant Boi, El Prat, Sant Feliu i el Consell Comarcal, i amb la col·laboració de Citilab, Innobaix i Fundació Ciutat de Viladecans.

L’activitat està programada dins dels actes de la  Setmana de la Co-innovació al Baix Llobregat que es celebrarà del 23 al 28 de novembre amb l’objectiu de donar visibilitat a aquelles accions innovadores que es treballen al territori.

Apunta’t en el següent formulari (places exhaurides)

Descarrega el programa: Programa XIS2015

Programa

9:30h Inscripcions

9:50h Benvinguda i presentació

10:00h Ponència: El repte de la innovació social

Rubén Martínez (IGOP)

10:30 Cas d’innovació social: el projecte Digipay4Growth

Josep Fígols, President d’Ubiquat Technologies

11:00h Pausa cafè

11:30h Taller d’innovació social: Atles de necessitats i d’oportunitats en Innovació Social al Baix Llobregat

14:00h Pausa-dinar*

15:30h Ponència: El treball en xarxa com a estratègia de col·laboració

Artur Serra, Director de recerca del Citilab

16:00h Experiències de xarxes de col·laboració: XarxaBaix, xarxa de professionals d’atenció a la infancia del Baix Llobregat

Ester Fornells, Coordinadora del SEAIA del Baix Llobregat

16:30h Taller – World cafè: Innovació social i estratègies de col·laboració entre agents

18:15h Conclusions: Recull propostes pel full de ruta de la promoció de la innovació social al Baix Llobregat

 

* Hi haurà un servei de càtering per a les persones inscrites