CoBoi, a l’acte de cloenda Aracoop 2015

05/11/2015

El passat 28 d’octubre es va celebrar al Caixafòrum de Barcelona l’acte de cloeanda d’Aracooop 2015. En aquest esdeveniment es van compartir els resultats, experiències i aprenentatges de l’any a Aracoop, i es va reconèixer a tots els participants i entitats col·laboradores, entre els que estàvem Sant Boi i CoBoi.

A més, SomBici, participants a de la 2ª Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi, van ser un dels ponents en l’acte de cloenda.

Aracoop és un programa marc de cooperació públic-privada promogut per Catalunya Emprèn, amb la participació de la Confederació i les Federacions Cooperatives i amb la col·laboració de més de 80 institucions públiques i privades implicades en la creació i creixement d’empreses de l’economia social i cooperativa. Des d’aquest marc, Aracoop i els seus socis posen en valor aquests tipus d’economia com a model empresarial estratègic i transformador de les realitats socials, i es comprometen en reforçar, promoure i ampliar les emperses de l’economia social i cooperativa mitjançant un plà d’activitats per possicionar-se com un model empresarial clau en l’economia del segle XXI.