Coboi a la Fira de la Puríssima

28/11/2014

Coboi estarà present a la Trobada de l’Economia Social i Solidària de Sant Boi i de la comarca els pròxims dies 6,7,8 de desembre.

La Trobada, situada a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, esdevindrà un espai singular d’informació, divulgació, reconeixement i networking de l’economia social i solidària de la ciutat. Inclourà una mostra dels projectes que s’estan treballant en aquest àmbit així com tallers i activitats relacionats amb l’emprenedoria social, les cooperatives, les xarxes d’economia social i col·laborativa i els diferents agents que hi donen suport.

Coboi forma part de l’organització de la Trobada que tindrà lloc durant la Fira de la Puríssima a Sant Boi. Us convidem a que conegueu els fruits de Coboi, alguns dels emprenedors i emprenedores que han passat per la llançadora de projectes de Coboi;  Miralaqueguapa, Supera’t & Co, Nordic walking, Frikigames, Oikos, etc.. i també els projectes que actualment están rebent el suport de la segona llançadora; Helium, Cynara, Farmahome, Peumayen, Sombici, Peumayen, Sarau i Anié.

 

1510847_811740225552109_4084477169634614719_n[1]

Cada dia a les 18hs, tindrem activitats relacionades a l’emprenedoria i economia social. Destaquem:

  • Dia 6 – Reptes emprenedors: una sessió d’intel·ligència col·laborativa, donant suport a Miralaqueguapa, Supera’t & CO i Última Frontera. 
  • Dia 7 –  Xerrada i diàleg: L’economia solidària a Catalunya:s’enxarxa i articula territorialment, PAM a PAM, COOP a COOP.
  • Dia 8 – Trobada “fem xarxa” de joves amb idees i projectes.

També volem destacar alguns dels tallers;

  • Dia 6 al matí, taller de generació d’idees amb Lego Serius Play.
  • Dia 6 a la tarda, taller per potenciar la imatge i fortaleces per tenir sort a món laboral.
  • Dia 8 a les 11h, DIY d’estampació de roba amb plastidecor.

Finalment, dies 6 i 7 pel matí, destacar la iniciativa de DBS Screening; d’una forma indolora i gratüita pots saber  mitjançant una gota de sang, els teus nivells de colesterol, glucosa i creatinina i contribuir a la Marató de TV.

I més xerrades, més tallers… Us hi esperem!

Per més informació aquí teniu el programa de la trobada; programa de la trobada