ÓLA

Temps no calculat

ÓLa és un projecte de l’equip de Service Design de REINVENTIA112 que busca revitalitzar el comerç de proximitat, compensant les seves carències i vinculant les seves virtuts amb el comerç online. Busquem oferir una experiència de compra integrada, digitalitzant el comerç físic i oferint presència física al comerç online.

ÓLa és una iniciativa pensada per a comerços físics que no tenen presència online i per a comerços online que no tenen un espai físic on vendre els seus productes. REINVENTIA 112, amb el seu projecte ÓLa busca crear sinergies entre uns i altres.

ÓLa col·loca a les tendes físiques un petit expositor corporatiu amb aquells productes de venda exclusivament online de manera que complementin la seva oferta de productes actuals. Aquests productes seran innovadors, exclusius, artesanals o sostenibles. Seran un reclam per al comprador, alhora que s’ofereix al barri un comerç de valor afegit i uns productes diferenciadors i de qualitat.

D’aquesta manera el venedor online podrà apropar-se al consumidor final sense necessitat de canviar el seu model de negoci.

Tots aquests productes estaran també disponibles a la pàgina web d’ÓLa i en un local físic. Serà possible comprar des d’ambdos espais i s’oferirà un servei d’entrega gratuït.

Puntualment, ÓLa organitzarà un petit market amb la idea de generar vincles socials entre aquells que pa participin en la iniciativa.

Situació: eix comercial Víctor Balaguer