Coboi Campus

2021
En marxa
2 minuts

Coboi lab és un espai laboratori per afrontar reptes socials de manera col·laborativa en el territori en un entorn col·laboratiu on es comparteixen reptes y generen sinergies amb diferents agents. 
Hem creat un mètode per afrontar reptes de ciutat. A COBOI CAMPUS aprendrem sobre el mètode i altres eines per transformar la ciutat. Això ho farem mitjançant un repte real. Aquest campus tindrà lloc a Coboi lab (farem servir l’espai de coneixement i el laboratori) i a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

 

Blocs: 

[1] Introducció a la innovació social i creació de projectes d’impacte

> Com abordar de forma col·lectiva, autònoma i auto-organitzada els reptes de ciutat?

[2]Aprenem fent: intervenció pràctica. 

> Farem servir les eines del Mètode de Coboi lab, basat en el design thinking, per co-crear solucions a un repte concret.

 

Repte real: Com pot la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer ser un punt comunitari de trobada per intercanviar recursos i coneixement? Amb els objectius de:

> Fer front a l’emergència climàtica 

> Millorar el servei de la biblioteca

> Generar noves relacions entre veïnes

> Fomentar els béns comuns

 

A l’acabar el curs, certificarem la teva participació al curs Design-thinking per la transformació urbana.
Inscriu-te aquí:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4YdoXOuxdsc9MYB-QGe85Iwo6vI0WDog1MZ7VN3dDQ9pTgw/viewform


 

Ad_campus-coboi


Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

logo-soc | Alba formaciónArchivo:Logotipo de la Generalitat de Catalunya.svg - Wikipedia, la  enciclopedia libreLogo 06 Unió Europea -