ciutat[s] possible[s]

2021
En marxa
1 minut

Des de Coboi lab aquest 2021 hem dissenyat un cicle de converses sobre les possibilitats de la ciutat del futur. La pandèmia ens ha fet qüestionar, entre d’altres coses, el model de metròpolis on volem viure, és a dir: com ha de ser la ciutat post-covid? A ciutat[s] possible[s] conversarem sobre noves maneres de co-dissenyar la ciutat amb diferents actors, sobretot amb joves, i sobre alternatives per fer front a les problemàtiques urbanes emergents: l’habitatge, la transició ecològica,  i l’espai públic. 

La sessió inaugural es durà a terme el proper 14 de maig a les 9.00h, i comptarem amb l’Alcaldessa Lluïsa Moret, qui ens parlarà del perquè d’aquest cicle; l’Alessandro Rancati, representant de la Comissió Europea, contextualitzarà les converses en el Nou Bauhaus Europeu; i des de Coboi lab farem públic el cartell de les converses que venen, fins l’octubre/novembre!

Confirma la teva assistència a la sessió de llançament del 14 de maig mitjançant aquest enllaç:  https://www.eventbrite.com/e/registro-opening-de-ciutats-possibles-153765981189 

Esperem veure’ns (virtualment) a les converses!