ciutat[s] possible[s] | Joves dissenyant la ciutat

2021
En marxa
2 minuts

Joves dissenyant la ciutat

[divendres 17/09: 9.00h-10.30h]

Els joves viuran la ciutat del futur; quin paper haurien de tenir dissenyant-la al present? 

Aquesta és la pregunta central de la segona sessió de ciutat[s] possible[s], el 17 de setembre a les 9h.

Pocs processos participatius inclouen la opinió dels joves, la majoria se centren en infants o població en general. Canviaria la vida a la ciutat si els joves hi participessin en el disseny?

Aquesta xerrada serà de la mà de:

  • Equal Saree, un equip d’arquitectes i investigadores feministes que plantegen el disseny urbà a partir de la co-creació amb les persones que habiten en els espais.
  • TIPI, una cooperativa de disseny per a la construcció de solucions i futurs de manera participativa, amb l’objectiu de crear comunitats més autònomes amb la capacitat de configurar el seu propi futur.

 

Hi ha ciutats que dissenyades pels joves? Com ho han fet? Amb un anàlisi de bones pràctiques, es debatrà els factors que s’han de tenir en compte a l’hora de dissenyar i implementar un procés amb joves.

A més, Coboi lab presentarà la recent etnografia sobre joves de Sant Boi de Llobregat.

Esperem veure’ns telemàticament! Inscripcions aquí: https://bit.ly/3DTEPYE

Twitter


Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

logo-soc | Alba formaciónArchivo:Logotipo de la Generalitat de Catalunya.svg - Wikipedia, la  enciclopedia libreLogo 06 Unió Europea -