CoboiLAB: el nou Laboratori d’Innovació Social públic de Sant Boi!

05/03/2019

CoboiLAB és el nou Laboratori d’Innovació Social públic de Sant Boi de Llobregat

I això què significa? 

Com molts ja sabreu, Coboi ha viscut una transformació al llarg del 2018: el Laboratori d’Emprenedoria i Economia Social s’ha convertit en el Laboratori d’Innovació Social públic de Sant Boi de Llobregat, el qual ha obert les seves portes el 2019.

Ara CoboiLAB és una plataforma que busca que els diferents agents socioeconòmics del territori explorin diferents modalitats de col·laboració per detectar reptes socials i abordar-los conjuntament a través de la coideació, el codisseny, el prototipatge i el testeig de solucions innovadores.

 

Quins són els principals serveis que ofereix CoboiLAB? 

Plataforma relacional que busca atraure, inspirar i dinamitzar la ciutadania, teixit empresarial, centres de coneixement i administració pública per abordar col·laborativament reptes socials. Som una comunitat de comunitats!

 

Acompanyament metodològic i diferents sessions de treball per enfortir qualsevol tipus de projecte amb impacte al territori en qualsevol punt del seu desenvolupament. Vine i desencalla la teva idea!

 

Espai laboratori on prototipar i testejar proves pilot de projectes que busquen tenir un impacte al territori. Un lloc on equivocar-se acompanyat!

 

I què puc oferir jo a CoboiLAB?

En el cas de les iniciatives ciutadanes que estan a l’òrbita de CoboiLAB, aquestes poden intercanviar coneixement amb altres membres de la comunitat CoboiLAB com a retorn. Els Coboins, la moneda social digital del CoboiLAB, serà l’eina que permetrà gestionar aquests retorns. És molt senzill:

1 coboin = 1 hora de coneixement

Més detalls molt aviat!

***

Escriu-nos a info@coboi.cat
i vine a descobrir què et pot oferir el nou CoboiLAB!

Atenció! 
Ja no som al Casal de Casablanca,
sinó a la 1a planta del Centre de Serveis de Sant Boi de Ll.
(molt a prop de l’anterior ubicació! Vegeu mapa aquí)

T’HI ESPEREM!

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.