Construint vincles entre l’economia social i la convencional

25/09/2017

> PLACES EXHAURIDES

Buscar tenir impacte social alhora que es genera activitat econòmica requereix trobar noves estratègies, i per això l’any passat vam impulsar l’estudi Nous Models d’Anàlisi de l’Impacte Social per al Desenvolupament Econòmic del Territori.

Per compartir amb vosaltres les principals conclusions d’aquesta recerca duta a terme per la Mercè Torras, i per continuar treballant en generar lligams entre l’empresa tradicional i l’economia social amb l’objectiu d’obrir camins comuns per a millorar l’entorn en el que es treballa, hem organitzar la jornada “Construint vincles – Sinergies, Oportunitats, Futurs“.

La jornada, organitzada conjuntament amb l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, començarà amb un dinar informal on els assistents podran aprofitar per fer coneixences. Seguidament es farà la presentació de les conclusions de l’estudi i es durà a terme una sessió per generar vincles entre els assistents amb un taller on es tractaran alternatives de col·laboració des d’una vessant pràctica i personalitzada.

La trobada comptarà amb la presència de membres de les entitats de l’economia social, empresaris i associacions empresarial de Sant Boi i la comarca del Baix Llobregat, així com representants de diferents organismes institucionals com l’Ajuntament de Sant Boi, i altres actores de la comarca, el Consell Comarcal, Ateneus Cooperatius  la Diputació de Barcelona.

Aquesta trobada manté l’esperit de co-creació iniciat amb la jornada Tendint Ponts que es va realitzar al novembre de 2016, i pretén ser un pas més en la creació d’oportunitats de negoci sostenibles.

L’assistència és gratuïta i inclou el dinar, però les places són limitades i requereix inscripció prèvia a través d’aquest formulari (places exhaurides)

Lloc: Centre Cívic La Gralla (Plaça dels Gegants, 1, Sant Boi de Llobregat)

Horari: de 13:30 a 16:30

Programa

13:00 – 13:35h –  Inscripcions

  • Construcció del mur de presentacions

13.35 – 13.45h – Benvinguda a càrrec de Carcelén
13:45 – 14:15h – Dinar informal*​

  • Breu presentació de les conclusions de l’estudi “Nous models d’anàlisi de l’impacte social per al desenvolupament econòmic del territori” a ​ càrrec de Sergi Frías i Mercè Torras

14:30 – 15:45h –​ Dinàmica ”Construint vincles pel desenvolupament sostenible / amb impacte social”
15:45 – 16:15h – Espai de diàleg i debat sobre “Què cal treballar perquè les col·laboracions esdevingui una realitat?”
16:15 – 16:30h​ – Tancament i comiat

 

Construint vincles - empresa social i empresa convencional